evoMAG

Pentru cei mai putini cunoscatori, evoMAG este un magazin online, de pe care poti cumpara diferite gadgeturi, nu dau link pentru ca evoMAG nu a platit acest articol.

Despre ei, evoMAG, am auzit fel si fel de pareri: ca ar fi neseriosi, ca service-ul ar lasa de dorit, ca vanzatorii au o atitudine nepotrivita sau alte intamplari bizare.

Un lucru il stiu sigur, evoMAG, din ceea ce am vazut pe site-ul lor preturile sunt mult mai mici fata de alte magazine online si care au in vedere doar vanzarea de gadgeturi. Nu ca alte magazine care vand gageturi dar printre altele mai vand si masini de spalat, aparate de aer conditionat sau carti. Nu am comandat inca nimic de la ei, dar am avut intentia de cateva ori sa comand, nu am comandat pentru ca pana la urma am gasit produsele respective la magazinele din Constanta cam la acelasi pret.

Dar, pentru ca peste ceva timp vreau sa imi cumpar o tableta, nu stiu inca sigur care anume,  am trei tablete preferate: Acer Iconia Tab W500 (cu windows 7), iPAD2  sau Galaxy TAB 10.1 (cu Android 3.0). Cred ca ma voi opri la Acer Iconia Tab W500 pentru ca asta cred ca am eu nevoie.

Vreau sa stiu parerea voastra despre evoMag si daca ati avut probleme cu ei. Nu accept pareri „Sunt super tari”, nu vreau sa stiu exact de ce sunt superi tari.

Scris de Pustiu - ★ ★ ★ ★ ★

Pe aceeaşi temă