• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Experienta in vanzare kebab-shaorma

Am văzut următorul anunț pe internet:

ANGAJAM –> 1 BAIAT / FATA cu experienta in vanzare KEBAP -SHAORMA
Relatii la tel 0725 240 110

Acum mă întreb, chiar îți trebuie experiență să știi să faci o shaorma? Adică nu poți învăța, e așa greu sa faci o shaorma?

Din auzite, în Constanța există doua categorii de shaormiste (fetele de fac shaorma) shaormistele de la Cin-Cin și restul. Fetele de la Cin-cin sunt cu vechime și experienta ceva de genul shaorma cu de toate fără usturoi.

 

shaorma

 

10 Comentarii

  1. Te inseli rau de tot. Experienta face totul in domeniu.
    AAA, cele mai bune shaorme sunt facute de barbati.

  2. Angajeaza personal gata instruit pentru a nu mai avea bătăi de cap cu instruirea acestora. Dezavantajul apare atunci când cei angajați au fost învățați prost. Consider că cel mai bine este să angajezi personal care nu a mai activat în domeniu și să îl înveți în funcție de regulile interne ale firmei – asta dacă se dorește o continuitate în business.

  3. Adica vor pe cineva care se misca rapid din prima, probabil din cauza unui volum mare de vanzari. Te iei degeaba de anunt! Ha!

  4. @joe: cred ca in maxim o zi pot invata cum se face o shaorma si a doua zi cu siguranta ma misc destul de rapid.

  5. @Valentin: Inteleg in alte meserii dar sa faci o shaorma cred ca poti sa inveti destul de repede, sau ma insel eu? Exista o arta in a face shaorma sau anumite reguli?

  6. Nu mă bag, că nu sunt fan! Dar cred că ai dreptate, în mare! 🙂

  7. @Radu Thor: Nici eu nu sunt fan, dar o shaorma ocazional tot mananc. Ultima shaorma cred ca am mancat-o acum 4 luni. 😀

  8. În primul rând regulile de igienă, personal am renunţat a mânca prin Constanta shaworma deoarece am fost nemulţumit de felul în care se prepară. De obicei încasează banii de la clientul precedent şi apoi îţi prepară shaworma sau kebabul – lor li se pare normal. Nu cred că este o artă, dar fiecare shaormerie este diferită. Acum câţiva ani mâncam lângă Cin-Cin deoarece avea carnea bine prăjită şi un sos foarte picant (Samurai i se spune). La Extrablat de exemplu carnea era crudă. Kebabul luat din Famousul de la Lupoaică nu are acelaşi gust cu cel luat de pe Lăpuşneanu, fiind totuşi aceeaşi firmă mă gândesc că au un singur reţetar. Mai greu este până prinzi aptitudinea de a o face repede şi bine, modul de preparare şi gramajul se învaţă repede.

  9. as face paguba daca as lucra la o shaormerie :))

  10. O sa razi, dar sunte unii care cred ca a sta la locul de munca inseamna a sta degeaba.
    SI da sunt persoane care nu sunt in stare sa fac shaorme:)).
    Faza cu exprienta e un pretext de a spune ca „nu ne batem capul cu tine, chiar daca faci ceea mai cretina chestie”, insa fiecare gandeste acest subiect asa cum vrea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.