• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

22 Martie Firefox 4

Peste cateva zile mai exact pe 22 Martie se lanseaza versiunea finala a browser-ului Firefox 4, un browser atat de indragit de mine mai ales pentru un plugin care imi este extrem de util, Firebug.

Firefox 4 se anunta a fi unul dintre cele mai rapide si stabile browsere, eu personal nu am testat nici macar versiunile Beta ca sa imi fac o parere, doar m-am uitat la video si am citit articole numai de bine despre acest browser. Firefox 4 vine si cu nou look si foarte multe dotari cum ar fi HTML5 care e implementat aproape in intregime, un nou motor pentru JavaScript, sincronizarea datelor si multe alte dotari care fac ca acest browser sa revina in forta in aceasta competitie a browserelor.

Nu stiu daca asta e o strategie de a lansa Firefox 4 imediat dupa ce s-a lansat Internet Explorer 9 si Chrome 10 pentru a se adapta cerintelor utilizatorilor sau este o pura intamplare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.