Termeni si conditii

Termeni:

Blogger – persoana care scrie articole in acest site.
Blogosfera – grupul de persoane cu preocuparea de a blogui.
A blogui – activitatea de a scrie articole in pagina personala, ce reflecta afinitati personale.

Conditii:

Acesta este un blog personal, prin urmare exprima parerile mele, fara a avea legatura cu compania la care lucrez, parteneri sau persoane implicate.

Opiniile, parerile, pozele sau ideile exprimate pe www.pustiul.ro:

  • sunt subiective, in mare parte.
  • reflecta cateodata aspiratiile, dezamagirile sau frustrarile mele.
  • reflecta punctul meu de vedere asupra intamplarilor, a personajelor sau a subiectelor descrise.
  • pot fi citate numai cu acordul si specificatia sursei / autorului.
  • sunt scrise in ideea libertatii de expresie, a liberului acces la informare.
  • Posturile ce nu sunt personale sau putin modificate o sa aiba la sfarsit sursa/autorul.

Pentru a fi sigur ca postul/comentariul tau pe acest site nu este cenzurat/sters asigura-te ca:

  • foloseşti un limbaj decent.
  • nu instigi la atitudini antirasiste,antisemite,etc.
  • nu ai voie sa postezi material pronografic sau sa faci referire la site-uri cu asemenea continut.
  • daca aduci o acuzatie de orice fel, mie sau unei terte persoane, lasa-ti datele de identificare in clar. Altfel voi considera acuzatia nefondata, şi nu va fi publicata pe site.

De asemenea, dupa cum s-a specificat acesta este un blog personal, deci al meu. Pot oricand sa sterg posturi sau comentarii ce nu sunt la subiect sau aberante fara a anunta in prealabil autorul.

www.pustiul.ro iti respecta confidentialitatea datelor, astfel incat adresa ta de mail introdusa pe acest site nu va fi folosita in nici un scop. Ea iti serveste doar tie, personal, pentru a putea urmari discutiile in care te antrenezi.

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. www.pustiul.ro nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Folosirea (vizitarea) acestui blog, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea blog-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini. Autorul acestui blog isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, cat si a intregului continut al bloguliui fara nicio notificare.

Securitatea Datelor Personale:

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui blog. Informatiile din formulare vor putea fi folosite doar pentru a va trimite notificari.

Accesul la site:

Autorul blogului, www.pustiul.ro, garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest blog si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral blog-ul, de a reproduce partial sau integral blog-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata blog-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor autorilor blogului.

Limitare de responsabilitate:

Companiile, serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Autorii blogului nu isi asuma responsabilitatea si nu pote fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor acestui blog. Blog-ul si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si fara garantii de nici un fel.
Autorul blogului nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui blog, informatia, continutul, materialele de pe blog, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui blog se face pe propriul risc. Toata informatia prezentata pe blog este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita, potrivite pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.
Informatiile acestui blog va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rog sa ma contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantez ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Autorul blogului nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest blog.

Autorul articolelor de pe blog nu va fi raspunzator pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe blog si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Reguli suplimentare:

Potrivit Declaratiei drepturilor omului ce poate fi citita integral aici
Articolul 19 – Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Dispozitii finale:

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu ramanerea pe blog spre a-l vizita, vizitatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.