• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

GSMnet – Black Friday cu reduceri la infinit!

GSMnet – Black Friday cu reduceri la infinit!

De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki MOKTAK PRO)

La GSMnet.ro, Black Friday începe din primele secunde ale zilei de 16 Noiembrie și continuă până pe 18 Noiembrie, ocazie cu care poți achiziționa produse cu reducere de pana la 99.9%, cel mai mic preț va fi de 0.01 lei. Pe site va exista și categoria de produse „Aproape Gratis”, categorie care fost prezentă și în campania de Black Friday de anul trecut, secțiunea unde găsești produse cu prețul de 0.01 lei.

Reducerile vor fi aplicate la peste 3500 de produse: huse pentru telefon, boxe portabile, cabluri de încărcare sau alte accesorii de care ai nevoie pentru telefonul tau. Poți achiziționa accesoriile favorite la prețuri foarte bune. Anul trecut am reușit să îmi iau o baterie externă Samsung la un preț foarte bun iar anul acesta urmăresc o pereche de căști Samsung wireless pe care sper să le găsesc la reducere.

Premiile se vor da prin tragere la sorti dintre toți utilizatorii care comanda în perioada campaniei de Black Friday. Pentru a afla la timp produsele reduse de Black Friday introdu adresa ta de email pe această pagina: gsmnet.ro/countdown

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.