• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Blog de cinci stele!

Dupa cateva luni bune de munca, au inceput sa apara si primele rezultate pentru acest blog. Inceput ca un experiment SEO, mi-am dat seama ca este o metoda foarte buna de crestere a traficului. Cu toate ca aceasta metoda, microformats review, este o metoda mai mult dedicata magazinelor online, am implementat aceasta metoda, nu pentru a fi printre primii sau chiar primul din Romania care face acest tip de optimizare prin microformate ci pentru a demonstra avantajele pe care le ofera Google si care nu prea sunt exploatate.

„Stelutele” au avut nevoie de ceva timp pana sa apara in rezultatele de pe Google mai exact in cazul acestui blog, 4 luni.

Simple WordPress Theme este o tema oferita de mine spre download ce poate fi descarcata de aici, tema oferita spre download are implementata aceasta metoda, microformats review, nu va asteptati ca rezultatele sa apara dupa prima zi de utilizare a temei respective, dureaza ceva timp 3-4 luni pana se vor vedea rezultatele.

Vad implementarea acestei metode in site-uri precum eMag, evoMAG, CEL, Koyos iar „stelutele” respective sa reprezinte nota data unui produs de utilizatori

De la ce sunt bune stelutele?

Pentru ca sunt foarte putine site-uri care care au implementata aceasta metoda, este ceva in plus ce va fi afisat pe google. Un mod prin care poti atrage atentia utilizatorului, de a iesi in evidenta. Cu toate ca e posibil ca dupa anumite cautari sa nu fii listat printre primii „stelutele” atrag atentia utilizatorilor, le poti capta atentia si sa acorde ceva timp pentru navigarea pe site-ul tau.

 

2 Comentarii

  1. Sunt curios… ce spui de tema de pe blogul meu, din punct de vedere SEO. O vezi ok? Sau este cazul să o schimb?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.