• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Constanta luptă pentru cel mai iubăreț oraș!

Cel mai sexy campionat, acum și în România!

După succesul pe care l-a avut anul trecut în Italia, unde a implicat 15 din cele mai mari orașe și toată presa italiană, LoveVille ridică titlul la fileul românilor. 13 orașe din 5 țări, se luptă pentru titlul de cel mai iubăreț oraș. Iar românii au ocazia de a-și dovedi performanțele în dragoste! București, Timișoara, Iași, Cluj și Constanța au la dispoziție 3 luni pentru a câștiga titlul LoveVille și petrecerea exclusivistă, marca Durex.

Cu “adversari” precum Bulgaria, Grecia, Cipru și Serbia, locul I în cel mai sexy campionat de anul acesta nu se anunță a fi deloc ușor de câștigat. Se va lăsa, din fericire, cu transpirație, însă vânzările de prezervative, indiferent de marcă, vor stabili orașul învingător, orașul care va câștiga titlul LoveVille.

Cu obiectivul de a întări poziția Durex ca promotor al siguranței și distracției când vine vorba de sex, LoveVille răspunde competitivității românilor cu un adevărat campionat al dragostei. Fiecare poziție aduce orașul preferat mai aproape de titlu, iar implicarea este răsplătită la fiecare pas.

Durex lansează tuturor românilor provocarea de a-și susține orașul preferat atât prin cât mai multe poziții încercate, cât și prin participarea activă în campanie. Competiția va beneficia de susținere din partea celor mai apreciați bloggeri din fiecare oraș participant, care vor canaliza efortul tuturor “sportivilor”către victoria orașului. Ei vor fi “antrenorii iubăreților” și vocea orașului iar premiile vor însoți satisfacția atât online, cât și offline.

Constanța e pe val!

Pe lângă faptul că și fără competiție Constanța se afla pe primul loc la numărul de prezervative vândute. Constanța mai are câteva avantaje, sezonul estival ce va începe în curând și fetele frumoase ce se regăsesc la mare 😛

Colegul meu Joie Negru a realizat o pagina de facebook LoveVille Constanța unde sunteți invitați să facem o mică „armata”

Intră în competiție și pariază pe orașul ce va câștiga!

Românii care cumpără Durex și participă în competiție vor putea paria pe orașul câștigător, în cadrul aplicației de pe pagina de facebook: https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/. Fiecare vot va fi premiat cu un Wallpaper Jucăuș iar posibilitatea de a întregi colecția de 6 wallpapere este încă un motiv pentru a-ți susține favoritul. De asemenea, prin tragere la sorți săptămânală, “sportivii” vor putea câștiga o lenjerie de pat Kamasutra, pentru a-și susține orașul prin cele mai inedite poziții.

Petrecerea Durex va sărbători cel mai iubăreț oraș prin premii și suprize pe măsura ambiției și a determinării participanților. Iar 5 dintre norocoșii care vor paria pe orașul câștigător, vor avea parte de excursii și invitații duble VIP la petrecerea exclusivistă Durex, din orașul câștigător.

Competiția e strânsă premiile sunt pe măsură la fel și distracția, periodic se va reveni cu informații.

Infografic LoveVille Durex

Un comentariu

  1. imbratisari gratuite :))?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.