• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Epson T7000 – printer indoor

De ceva timp am început să lucrez pe partea de print indoor folosind o imprimantă Epson T7000. Experiența mea cu imprimante de mari dimensiuni este destul de vastă de la tot felul de chinezării până la imprimante sub brandul HP sau Canon.

Epson T7000 este o imprimantă foarte bună și fiabilă din punctul meu de vedere. Există și câteva dezavantaje minore, tancul de cerneala reziduală ce are un senzor. Tancurile de cerneală reziduală se umplu destul de rapid și sunt destul de scumpe dar prietenii noștri chinezi au găsit soluția, tancuri ce se resetează singure automat sau chip reseter. Urmată de Konica Minolta C220, Epson T7000 este imprimanta cu care m-am împrietenit cel mai repede

În funcție de tipul de hârtie folosită, setările și calitatea aleasă se pot face printuri de calitate foarte bună la viteză bună. Imprimanta poate fi folosită cu cerneala Dye sau pigment, calitatea fiind aceeași.

După ce am lucrat ceva timp cu Epson T7000, imprimantele mici (pentru print A4), mi se par cele mai enervante si costisitoare imprimante.

EPSON-T7000

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.