• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Simple Theme WordPress versiunea a doua

După ce am dat spre download tema de wordpress Simple Theme, am primit feedback că tema ar mai avea nevoie de diferite facilităţi cum ar fi Thumbnail pentru fiecare articol şi ca să-i împac pe toţi si pe cei care vor tema cu Thumbnail şi pe care care preferă tema fară Thumbnail am pus în administrare posibilitatea de a alege cu sau fară Thumbnail. Pe lângă această nouă obţiune am mai introdus şi posibilitatea de a schimba culoarea descrierii şi a titlului blogului precum şi culoare titlurilor articolelor direct din administrare.

Tema este foarte bine optimizata din punct de vedere SEO dar este optimizată şi pentru Google Adsense. Cât de bine e optimizată tema vă poate spune şi Constănţeanul care e foarte mulţumit de rezultatele pe care le are de când foloseşte această temă.

DOWNLOAD | DEMO

11 Comentarii

 1. Mie imi este folositoare, chiar am pus-o in aplicare. Succes mai departe.

 2. Cred ca eu am fost primul care am folosit-o…Si de aceea ii multumesc lui Pustiul pentru timpul acordat 🙂

 3. ba pardon eu am fost primul nu pustiu ? 😀

 4. @Alex: la versiunea doua ati fost primii amaindoi la amandoi am dat-o cam in acelasi timp, versiunea 1.0 primul care a folosit-o a fost http://www.leoblog.ro apoi http://www.constanteanul.info

 5. tema este super tare… si pentru adsense , seo tot ce vreti 😉 o recomand !

 6. Spune-mi si mie te rog, ce trebuie sa fac sa-mi apara poza la varianta cu thumbnail ?
  Am incercat sa scriu si image si thumb si ce naiba nu am mai incercat…

 7. superba dea dreptul toti o sa activeze tema asta acum :)) minunat.

 8. @Bucur: Asta e un lucru bun, inseamna ca e pe placul multora

 9. @Bogdan: Atat timp cat folosesti tema aceasta am o singura pretentie sa pastrezi in josul paginii de cine e realizata tema aceasta, daca nu iti convine acest lucru nu folosi tema.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.