• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Hai să ne plângem!

Hai să ne plângem!

Eu unul m-am săturat să tot aud oameni ce se plâng, se plâng că nu au bani, se plâng ca nu au un loc de muncă, se plâng că e greu etc.

Da, ne plângem că nu avem un loc de muncă dar nici nu am căutat unul în speranța că o campanie va trimite pe cineva să ne roage să acceptăm un loc de muncă. Iar in momentul în care găsim un loc de muncă printr-o relație sau dintr-o pură întâmplare nu-l acceptăm pe motiv că „ce eu cu doua facultăți să fac treaba asta, pe banii aceștia? Mai bine stau acasă” . Stai acasă dar nu te mai plânge că nu ai loc de muncă.

Avem un loc de munca dar ne plângem tot timpul că nu ne ajung banii sau salariul e prea mic și suntem  invidioși pe colegii ce au salarii mai mari. Facem ceva în privința asta? NU. Căutam să câștigăm bani și din alte surse? Bineînțeles ca nu, mai bine ne rugam la Dumnezeu să câștigăm la Loto decât să ne punem neuronul la treabă. Ce să mai zic să stăm la muncă peste program, sa muncim mai mult poate ne va observa cineva și ne va răsplăti pentru asta. Nu, noi suntem primii care plecăm când se termina programul.

Ne plângem că e greu, dar ne-am plâns când ne-a fost bine? Facem ceva în privința asta? NU, mai bine stăm și ne plângem.

Spune-mi ca nu ai auzit cel puțin una din situațiile descrise, cu siguranță ai și cunoscut persoane de acest gen.

Suntem un popor de plângăcioși!

5 Comentarii

  1. Mi-a iesit un singur numar la Loto. Sigur se fac mismas-uri, ca eu pusesem numerele cu schema si trebuia sa fie la sigur.

  2. Cristi: si eu am casticat 10Lei la Loto si am zis pas, nici nu m-am dus sa imi iau castigul 😀 mai bine muncesc decat sa joc la loto.

  3. Cu totii cunoastem macar un individ care sa se incadreze in descrierea din articol.
    Insa omiti ceva: Exista si situatii cand unii angajati sunt mai performanti ca altii, dar salariile sunt invers proportionale. Si nu sunt putine.

  4. @2Pareri: Corect, sunt situatii si situatii. Dar tu cand vezi ca muncesti foarte mult si nu observa nimeni ar trebui sa te duci la sef si sa-i spui, demonstrezi cat muncesti tu si cat munceste colegul. Mai sunt si sefi care se fac ca nu vad.

  5. cei lenesi se plang parerea mea …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.