• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Idei de apreciat din online-ul românesc

Idei de apreciat din online-ul românesc

Uneori sunt idei in online-ul românesc ce merita menționate și apreciate. Încep prin a menționa doua site-uri descoperite recent și care mi-au atras atenția prin ideea în sine.

  1. Cookubau.ro – Un site pe care este prezentat săptămânal ceea ce poți găti, în general sunt prezentate câteva meniuri cu 3-4 feluri de mâncare. Dacă iți plac meniurile prezentate poți comanda. Menționezi câte persoane vor fi la masă iar de primit primești exact cât trebuie. Primești o cutie cu toate ingredientele necesare pregătirii meniului comandat, exact proportionate.

    Livrările au loc doar în București, în zilele de Marți sau Sâmbătă. Ideea este originala și cred că unica în acest moment în România iar site-ul este foarte bine organizat, meniurile foarte bine prezentate.

  2. Cosuldelegume.ro – De la familie, pentru familie. Site-ul se adresează tot bucureștenilor dar se pare ca se ia în calcul și organizarea pentru alte orașe. Un site de pe care îți poți comanda legumele necesare. Legume proaspete ce pot fi apoi ridicate din anumite locații la o ora specificată.

2 Comentarii

  1. intradevar folositoare

  2. Doua exemple laudabile de marketing online. Mult succes in continuare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.