• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Ioane, s-a dus!

Aveam ceva pretentii de la Google si eram multumit de versiunea anterioara de Google Chrome dar de cand cu noua versiune Google Chrome 10 lucrurile au cam luat-o pe dealuri, site-urile se afiseaza cam ciudat, traduceri in bataie de joc.

In seara asta cand am primit eroarea cu „Ioane, s-a dus!” nu imi venea sa cred, tin sa cred ca chrome nu e facut de Google ci de niste tarani sau de femeile de servici care lucreza pe la Google ca altfel nu pot sa imi explic cum s-a ajuns la o asemenea traducere mai ramane sa traducem „Bai prostule! Ce ai facut ca l-ai stricat” (vezi in imaginea alaturata print screen cu eroarea)

10 Comentarii

  1. Asta a fost cea mai mortala faza de un timp incoace! :)) Am ras cu pofta

  2. haide mai ca este funny! ar mai fi mers un „hasta la vista vasile” ca o continuare :)))

  3. si eu am primit :)) nu numai ioane sa dus:))

  4. Prea penal.Sigur nu este facut de google.

  5. loooooooooolllllllll :))) In ce fel traduc astia, vor sa para amuzanti

  6. Si eu am primit eroarea asta… Made my day! 🙂

  7. Au vrut sa te inveseleasca cu aceasta traducere stiind ca o sa te enervezi din cauza erorii.

  8. Nu folosesc chrome, dar pentru erorile astea l-as instala. Intr-o oarecare masura sunt mai usor de intampinat decat un simplu crash de la firefox :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.