• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

La urgență…

La urgență…

Un prieten mai ghinionist își rupe piciorul într-o situație destul de bizară, pentru a patra oară în ultimii trei ani. De data aceasta piciorul care nu a mai suferit fracturi. Prietenul acum este bine, întâmplarea a avut loc cu ceva timp în urmă dar mi-am amintit acum de ea. L-am urcat noi atunci repede în mașina mea și l-am dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Ajuns la spital prietenul a fost preluat rapid și dus pe secția de urgențe. Eu am rămas în sala de așteptare poate mai are nevoie de ceva sau poate îl mai pot ajuta cu ceva discutând mereu la telefon. Este de ajuns să stai doar câteva minute în sala de așteptare la urgențe și vezi tot felul de oameni cu diverse probleme, oameni implicați în accidente rutiere, copii cu diverse probleme și bătrâni.

Cât am stat și am asteptat a venit SMURD-ul cu un copil în jur de cinci ani ce a fost mușcat de un câine de brațul drept. Era stabil, un copil destul de vorbăreț și inteligent. Bărbatul de pe SMURD ce l-a adus încerca sa-l calmeze și să-l facă să uite de ceea ce se întâmplase, întrebându-l diferite lucruri si spunandu-i că se va face bine.

O discuție destul de interesantă și amuzantă, reproduc din memorie:
Copilul: – Dar tati? Unde este, vine și el?
Medicul: – Da, vine. Vine cu mașina, trebuie să ajungă, așa a zis.
Copilul: –  Să îi spui lui tati cât costă că m-ai adus la spital să plătească, eu n-am bani la mine dar îți dă el bani.
Medicul: – Nu costa nimic, asta este meseria mea. Lasă, să te faci tu bine!
Copilul: – Așa gratuit?
Medicul: – DA! Lasș, când te faci tu bine mergem si bem un suc…
Copilul: – Să îmi dai numărul de telefon, când mă fac bine sa te sun să mergem la suc.
Medicul: – Pe mine mă găsești aproape în fiecare zi aici...

…….

Toata discuția este reală, la un moment dat mă gândeam să ma duc să-i strâng mâna medicului în semn de respect. Dar n-am facut-o și acum regret. Oameni, medici cu o asemenea atitudine trebuiesc apreciați și respectați!
SMURD-ul merită tot respectul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.