• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

O dată îți iei țeapă cu semințe

nutline seminte sarateMare consumator de semințe nu sunt, consum cam o dată de doua ori pe an în fața televizorului la un meci de fotbal. Îmi plac semințele de floarea soarelui cu sare sau fără sare, atât.

Ultima dată am luat semințe Nutline prajite și sărate pentru ca nu am găsit semințe bulgărești Djili. Mi-am luat cea mai mare țeapă posibilă. Semințe mai nasoale ca acestea nu am mâncat niciodată, de fapt nici nu am putut să le mănânc pe toate. Practic semințele Nutline sunt vândute de marketing nu pentru că sunt bune cum se vând cele Djili. Probabil ca și mine mulți au luat plasă cu aceste semințe dar a doua oară cu siguranță nimeni nu va mai cumpăra aceste semințe.

Dacă vreți să aruncați semințele cum am făcut eu cumpărați Nutline. Poate e o chestiune de gust și altora le plac aceste semințe dar nu cred.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.