• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Toti vecinii au bormasina!

Toti vecinii au bormasina!

Pe vremea lui Ceausescu, cine avea o bormasina sau un pistol de impuscat cuie era foarte tare. Astazi aproape fiecare gospodarie are cate una si datul de gauri a devenit sport national. Parca vor sa se razbune pe vremurile alea. Si n-am nimic cu oamenii gospodari care isi gasesc mereu cate ceva de lucru, dar cand toata dimineata nu lucrezi nimic si te apuca datul de gauri, cate una la fiecare 30 de minute incepand cu ora 13 pana pe la 16:00, te opresti si incepi din nou pe la ora 21:00, nu poti decat sa te intrebi: ma asta o face intentionat sau chiar nu stie sa-si organizeze munca astfel incat sa le dea pe toate o data? Chiar nu iti poti imagina ca sambata/duminica dimineata la ora 7:30 oamenii inca dorm?
Mai ales ca treaba ta cu bormasina se termina in 15 minute, suficient de mult ca sa-i deranjezi pe ceilalti dar destul de scurt ca sa o poti face mai tarziu putin!
Chiar nu iti poti organiza in asa fel treaba incat sa ajungi la bormasina intr-un interval orar decent? Sau nu te intereseaza?

„Lasa, ba, ca si ei au facut la fel! Ce ei nu au avut treaba? N-au dat si ei gauri?”

Nu-mi place expresia „ca asa-i la noi” dar, in tarile civilizate, nici apa la WC nu se trage dupa ora 22. Si nu pentru ca ii amendeaza cineva ci pentru ca au respect unii fata de altii.
Totul se rezuma la respect. Respect de sine si apoi fata de ceilalti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.