• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Urgent Curier, puțin mai rapid ca melcul!

Urgent Curier face înconjurul României în 24 ore dar degeaba, nu răspund la telefon nici amenințați cu melci turbați. De ceva timp se numesc Urgent Cargus Curier, dar tot melci împuscați sunt.
Ei garantează livrarea în 24 de ore a coletelor, eu pot să spun că în funcție de cât de sictirit e curierul s-ar putea sa ajungă peste 72 de ore și asta dacă dai tu câteva telefoane uneori.

Am avut multe experiențe, de la livrat foarte târziu colete, livrat alte colete și până la nu a răspunde la niciun număr de telefon. Au o problema destul de mare în a răspunde la telefon, de câte ori am sunat la sediul din Constanța nu au răspuns, dar n-au răspuns niciodată. Ultima dată i-am pus pe cei de la București să sune la sediul din Constanța pentru că nu mă credeau că sun de câteva ore și nu-mi răspunde nimeni. Iar l-a București când am sunat a trebuit să fentez sistemul și să apăs tasta precum că aș vrea să dau comandă pentru ridicarea unor colete.

Am o experiență foarte vastă cu toate firmele de curierat din România, dar Urgent Curier parca-i într-o continuă competiție să fie pe primul loc la nereguli. Eu chiar aștept o declarație oficială din partea lor, o explicație poate mă conving totuși să-mi schimb părerea. O primă măsură ce o voi lua e să nu mai accept livrări prin Urgent Curier și să le recomand companiilor să lucreze cu alte firme de curierat.

Urgent Curier ar putea face o continuare a filmului „Despre Oameni și melci”

urgent curier

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.