• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

S-au pus în vânzare biletele pentru airshowul de la Tuzla

S-au pus în vânzare biletele pentru airshowul de la Tuzla

Biletele VIP pentru AEROMANIA, airshow-ul organizat pe 2 iulie 2016 pe Aeroportul International Tuzla – se găsesc, acum, în rețeaua Vreau Bilet și în magazinele care susțin evenimentul.

Dacă vreți sa beneficiați de un plus de confort și vizibilitate, de un anturaj select și de autografe de la piloții și cântăreții de la ediția aniversară AEROMANIA 10 ANI, de acum puteți cumpăra bilete VIP de pe site-ul www.vreaubilet.ro.

Acestea sunt disponibile în 2 variante: bilete simple, pentru accesul în zona VIP, special amenajată în linia întâi a acrobațiilor, artificiilor și concertelor, și care costa 75 lei, și biletele ZBOR & VIP  – care oferă în plus și o plimbare deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Regional Air Services – la prețul de 350 lei.

Accesul general al publicului la Aeromania (în zona non-VIP), este, și anul acesta, gratuit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.