• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Si altii…

aici se lucreaz cu altiiPentru cei ce organizeaza evenimente. Voi cum v-ati simti daca ati fi inclusi la „ALTII”? E chiar atat de greu sa scrii pe afis, in comunicatul de presa, in evenimentul de pe facebook toate persoanele ce vor urca pe scena sau ce vor lua cuvantul? Mi se pare ca va folositi de prestigiul, de faima, de persoana in sine pentru a va promova evenimentul dar mie poate nu-mi place de persoana respectiva de care va folositi si imi place de alta ce este mai putin importanta pentru voi si o includeti la „ALTII”.

Am vazut evenimente unde luau cuvantul doar trei persoane, in comuncate, pe evenimentul de facebook si pe afis era trecuta o singura persoana, cea mai importanta din punctul lor de vedere.

Cum ar fi ca la finalul evenimentului echipa de organizare sa primeasca niste diplome pentru implicare/organizare si cateva persoane sa primeasca diplome ce au in dreptul numelui „ALTII”? Va zi eu o sa va suparati, ca asa sunteti voi, dar cand ati trecut pe afis „ALTII” nu v-ati gandit?

Si un pur exemplu luat la intamplare:

Vor fi acolo Dan Someșan, Yigru Zeltil, Daniela Varvara, Dean Arcadian Joseph și alții

Eu nu cunosc/auzit de nici unul din cei enumerati poate ca as fi mers la evenimentul respectiv daca stiam cine sunt „ALTII”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.