• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

„Animale” de circ ce ies la vânătoare

„Animale” de circ ce ies la vânătoare

Persoanele angajate la R.A.T.C., controlorii, nu au mamă, nu au tată, nu au familie. De multe ori, sunt văzuţi în mijloacele de transport în comun din Constanţa, hărţuind, practic, cetăţenii. Nu este vorba despre ţiganii care nu îşi cumpără bilet din comoditate sau din rea-voinţă şi care nici nu sunt controlaţi. Este vorba despre cetăţeni care ori sunt săraci, ori sunt copii, ori sunt prea bătrâni. Fiind nevoiţi să dea cât mai multe amenzi, pentru a-şi face norma lunară, controlorii, în marea majoritate femei, nu ţin cont de faptul că printre călători mai sunt şi persoane bolnave sau studenţi din familii nevoiaşe, care se grăbesc spre a susţine examenele. Ei amendează pe oricine, bani să iasă, iar atunci când nu au pe cine prinde, în disperarea lor, recurg chiar şi la şiretlicuri.
În ultima vreme sunt foarte înverşunate cu toată lumea în autobuz, şi-au luat lumea în cap, nu ştiu cum le instruiesc ăia la şedinţe la RATC dar au un comportament care lasă mult de dorit.Ar putea să fie totuşi mai amabile indiferent de situaţie că e unu fără bilet sau nu.

7 Comentarii

  1. pustiule hai ca mai sunt si unele de treaba cu care te poti intelege…

  2. @constanteanul: ai fost vre-o data in Bucuresti si te-a prins controlu sa vezi cum se comporta cu tine, in Bucuresti daca mergi decat o statie poti sa mergi lejer fara bilet la fel si daca esti turist. Ca tot am adus in discutie turistii, cotroloarele din Constanta daca prind un turist strain mai ca il iau si la bataie ca a indraznit sa circule fara bilet.

  3. da frate asa e , dar eu am intalnit si cateva de treaba cand am fost prins fara bilet.

  4. Eu una nu am prins nici una de treaba. Ultima data cand am avut personal treaba cu una era pe vremea cand se compostau biletele si in los sa-mi faca aparatul 3 gauri mi-a facut doar 2. A naibii s-a luat de mine…

  5. @Niko: daca esti Niko pe care o cunosc eu, adu-ti aminte ce s-a intamplat cu itnernationali nostri de pe GROW, mai mult dupa ceea ce s-a intamplat am prins ciuda si mai mare si nu ii iert, razbunare.

  6. Stiu, deasta ziceam si eu ca nu stiu care e de treaba daca e sau nu vreuna. Eu ma intorc pe la 9 seara acasa si la cap de linie 40/102 e coada la dispecerat de zici ca se da paine calda nu amenzi… revin mai incolo cu dovezi :)))

  7. @Niko: Daca ne trimiti si dovezi e super OK 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.