• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Baba Comerciala Romana (BCR)

Baba Comerciala Romana, este genul de baba ce lucreaza evident la Banca Comerciala Romana ce poate fi gasita de regula la banca mare, nu la sucursale (la sucursale am intalnit numai bunaciuni) si care tine din rasputeri sa iti faca o zi nasoala, de parca ar avea ceva cu tine.

Eu, cam o data pe luna, sunt nevoit sa ajung la Banca Comerciala Romana, de la gara, pentru a depune cecurile de la Google Adsense. Ultima data a fost o adevarata aventura o baba comerciala care mi-a pus foarte multe intrabari, a facut foarte multe verificari, iar dupa ce m-a tinut aproape zece minute mi-a zis lejer: „Eu nu stiu sa fac genul acesta de operatiuni, iti fac transferul la colega mea”.

Nu am nimic cu banca in sine, sunt foarte multumit de serviciile furnizate de aceasta banca si de oamenii ce lucreaza in sucursale dar de cei ce lucreaza in banca mare se cred prea supremi, am vazut foarte multe faze in care oamenii cedau si plecau nervosi din fata babelor.

 

 

4 Comentarii

 1. Mie nu imi plac BCR. Pentru fiecare chestie iti cer comision. Mai bine la ING.

 2. @Yamasha: La capitolul servicii, serviciile de care beneficiez eu sunt foarte multumit si da am facut o comparatie cu un coleg ce are cont la ING si beneficiile ce mi le ofera mie BCR-ul sunt mult mai bune. BCR-ul mie nu imi ia comision pentru retrageri de pe card.

 3. Pai nici mie ca sunt stiudent. Vom vedea dupa ce va fi. Daca il voi pastra…sau..poate mai fac o facultate :))

 4. Nu prea primeste multe cuvinte de lauda aceasta banca.

  Si noi am primit o oferta de la ei pentru plati,,….ca au comisionul cel mai bun la plati externe bla bla…
  Noi plateam 25 euro si vin ei cu o oferta de 19 euro.
  In momentul in care am vrut sa facem prima plata externa cu ei , am aflat ca ne mai costa 21 de euro nu stiu ce comision si in total trebuia sa platim 40 euro. Bineinteles ca am renuntat …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.