• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

BC-06-RFX un bou la volan

BC-06-RFX un bou la volan

Daca vedeti un Ford Focus, model vechi cu numarul de inmatriculare BC-06-RFX il puteti saluta din partea mea sau sa incercati sa-l evitati sa nu patiti ca mine. La un semafor din Bacau, boul a intrat in mine. A intrat usor, fara daune dar gestul lui a fost de toata admiratia, a fugit. In momentul in care am coborat sa vad ce s-a intamplat si daca totul e bine cu masina mea el a fugit. L-am ajuns in trafic i-am facut semn sa traga pe dreapta si sa vedem daunele dar pur si simplu m-a ignorat s-a facut ca nu ma vede cum s-a facut ca nu ma vede si la semafor cand am coborat din masina.

Cred ca trebuia sa merg la politie mai mult pentru acest gest mai ales ca aveam o mica zgarietura pe bara de ceva timp si puteam foarte frumos sa spun ca e din urma impactului.

2 Comentarii

  1. Eu am patit ceva de genul cu un autobuz :))) .. mi-a luat oglinda si dus a fost =)))

    Tine de caracter, prietenii stiu de ce 😛

  2. In trafic sunt mai multi prosti decat soferi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.