• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

BECK’S Time

 Aflandu-ma acasa, in fata laptopului, cu o bere in fata inca nedeschisa ma loveste brusc si tare ideea de a scrie despre fiecare bere, ma rog marca de bere pe care o beau. Nu voi scrie din punctul de vedere al unui specialist in bere, imi voi da cu parerea, parere strict subiectiva.

Si cum prima bere la care mi-a venit aceasta idee e Beck’s voi scrie parea mea despre BECK`S

BECK`S se considera a fi o bere blonda superioara, este ceva mai amaruie, de buna calitate. In afara de apa, malt din orz, hamei si faptul ca berea este 100% naturala alte informatii nu prea mai sunt trecute pe cutie. Pe mine de cele mai multe ori ma intereseaza unde este imbuteliata si cu cea apa, lucru care la BECK’S nu este specificat.

BECK`S este o bere buna, care merita incercata, mai ales de cei care prefera berea amaruie. Pe o scara de la 1 la 10, primeste nota 8 pentru ca nu prefer in mod explicit berea amara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.