• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Cam asta ți se întâmplă dacă ocupi un loc de parcare deszăpezezit!

Cam asta ți se poate întâmpla dacă ocupi locul de parcare al unui om care a muncit și a deszăpezit locul de parcare iar tu foarte lejer vii și parchezi pe locul lui, nu l-ai ajutat sa înlature zăpada de pe locul de parcare dar foarte repede parchezi pe locul lui.

deszapezit

6 Comentarii

  1. hmmm, ce bine ca n-am patit-o si eu:D

  2. @Yamasha: de ce? Te simteai cu musca pe caciula? Mai nou am vazut ca si in bucuresti se practica

  3. Nu am masina personala, dar am fost nevoit sa iau masina de la munca acasa. Evident ca n-aveam facut un loc de parcare, doar nu ghiceam eu ca imi vor da masina in x zi, in care a nins.
    Avand in vedere ca era 12 noaptea mi-am permis sa parchez si eu pe un loc deszapezit.:)

  4. Dar daca si pe locul tau a parcat alt „destept”? Ii pui zapada pe capota, eventual ii dai o cheie si apoi te parchezi linistit in alta parte si astepti sa-ti vina si tie randul?

  5. @Merge Brici: In general nu am probleme cu vecinii cand vine vorba de parcare si daca s-ar intampla ii cam cunosc si fie ii sun fie merg la usa lor sa ii rog sa vina sa ia masina de pe locul meu, asta daca nu exista locuri libere. Daca parcheaza alte persoane care nu le cunosc iar eu nu am unde parca ar fi o problema, dar in nici un caz solutia nu este sa-i dau cu cheia. Putina zapada pusa pe capota nu ar strica, asta daca nu apare in 2-3 ore sa ia masina.

  6. a fost teroare si anul acesta in Bucuresti :)) trebuia sa pui paza pana vii inapoi cu masina =)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.