• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Cardurile Maestro

Cardurile Maestro nu sunt acceptate de comercianții din America și nici de Google. Mi-am schimbat recent cardul, aveam înainte Visa Electron și nu am avut probleme la plățile online. Când mi-am schimbat cardul mi s-a prezentat oferta pentru un card Maestro, singura întrebare care am avut-o a fost dacă există diferențe între Maestro și cardul vechi Visa. Mi s-a comunicat că nu există diferențe și că voi putea să fac plați online fără probleme, am acceptat cardul Maestro. Doar că gradul de acceptare al cardurilor Maestro este foarte mic mai ales în Statele Unite ale Americi, nici în Google Play nu îmi este acceptat cardul.

Singurul avantaj major care îl am la folosirea acestui card este la plata facturilor online. La fiecare factură plătită către Telekom sau RDS mi se restituie 3-4 lei. În România până acum am plătit fără probleme cu acest card atât online cât și în magazine, singura problemă este la plățile online către Statele Unite ale Americii care nu accepta acest tip de card. Așa că dacă vi se propune acest tip de card gândiți-vă bine cum vreți să-l utilizați.

card maestro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.