• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Politia Rutieră Constanța – prevenire sau amenzi?

Politia Rutieră Constanța – prevenire sau amenzi?

De câteva zile în intersecția de la City Park semaforul intermitent pentru dreapta de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe Strada Soveja direcția Delfinariu a fost dezactivat brusc sau aproape dezactivat. Aproape dezactivat pentru că pe timp de noapte semaforul intermitent pentru dreapta funcționează. Nu exista un semn sau un panou informativ prin care sa afli că nu mai ai voie să faci dreapta, poți crede că semaforul respectiv s-a stricat cum se întâmplă de multe ori prin intersecțiile din Constanța, mai ales că semaforul intermitent este de foarte mult timp acolo iar șoferii s-au obișnuit cu el.

Ce face Poliția Rutieră Constanța în tot acest timp? Suspendă permise! Nu tu informare, nu tu avertisment. Direct suspendarea permisului! Eu știu că rolul poliției este de prevenție nu de a da cât mai multe amenzi. Poate apare și în Constanța un polițist ca Marian Godină din Brașov, tare nevoie este de un asemenea om care sa strice combinațiile de prin Poliția Rutieră Constanța.

Un comentariu

  1. preventie – simplul fapt ca sunt pe strada… daca nu ar fi, daca nu ar avea cine sa te sanctioneze… nu cred ca ai mai respecta vreo regula de circulatie…

    are si rol sanctionator (nu doar de preventie cum crezi tu… incalci o regula… el iti face cu degetu ca ai gresit si tu „Da sefu! nu mai fac!” si mergi mai departe)… nu conteaza obisnuinta/semafor stricat/semafor oprit… poti sa respecti celelalte semne de circulatie… mori ca pierzi cateva secunde datorita galbenului intermitent care nu functioneaza….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.