• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Coca-Cola iti da o suta de euro, nu in Romania!

Coca_Cola03Coca-Cola are o campanie foarte frumoasa ce se desfasoara in Spania in aceasta perioada. Mai exact Coca-Cola a amplasat „bancomate” in  cateva orase din Spania ce iti ofera o suta de euro fara a fi necesar sa introduci un card dar cu o singura conditie sa imparti banii respectivi cu alte persoane. Nu stiu exact cat dureaza aceasta campanie si care este bugetul pe zi acordat. Dar pot sa spun doar ca aceasta idee este una foarte buna, printre putinele idei de marketing bune.

Sunt curios si as vrea sa stau in preajma unui asemenea „bancomat” pentru a analiza reactiile omanilor, spaniolilor, in momentul in care primesc banii dar si comportamentul real ce il au in fata acestui bancomat.

Curios pentru a face o comparatie cu ceea ce ar putea sa se intample in Romania daca un asemenea bancomat ar fi descoperit intr-o anumita zona. Ce s-ar intampla? Cu siguranta in cateva minute se va face o coada kilometrica si vor incepe sa se bata pe ideea ca banii nu vor ajunge la toata lumea sau bancomatul va disparea. Pentru ca Romanii nu sunt civilizati. De aceea avem partea doar de campanii de genul trimite codul de sub capac, cauta banii in pungi sau strange 3 capace.

4 Comentarii

  1. Este regizata treaba, nu exista bancomat real.

  2. @Cristi: La asta ma gandesc si eu, de aceea am zis ca as vrea sa fiu in preajma acestui bancomat pentru a vedea reactiile oamenilor.

  3. La noi s-ar regiza la fel, doar ca ar veni Ernest pe acolo si ar incita publicul si ar fi impins si injurat de oameni. Chestii de astea…romanesti.

  4. Erau obligati sa cumpere ceva de aia 100 de euro si sa dea altora, nu sa-i ‘imparta’ la modul na tie 20, pastrez eu 80.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.