• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Concert caritabil – Jean Tiță Bibu

Concert caritabil – Jean Tiță Bibu

De mai bine de patru decenii, maestrul Jean Tița Bibu a îmbogățit sufletele melomanilor prin îndemânarea cu care mâinile lui însuflețesc instrumentul său favorit, vioara. De când a fost diagnosticat cu o tumoră agresiva pe creier, artistul Teatrului Național de Operã și Balet ,,Oleg Danovski” a suferit 3 operații. În prezent, tratamentul lunar cu citostatice se ridicã la 9.000 de lei.

Constănțenii dornici de o seară în compania Cvintetului Balada pot lua parte la concertul caritabil de pe 31 iulie, de la Hotel Villa Central, începând cu ora 20.00. Alev Gafar, Filis Emin și Iulian Bratu au pregătit benevol momente artistice deosebite în deschiderea spectacolului. Donația minimă este de 50 de lei, iar întreaga sumă va fi donată în contul deschis la BCR pe numele Ion Tița Bibu: RO54RNCB0318031791370001.
Pentru informații, rezervări și donaţii, apelați cu încredere 0732. 438.021.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Un comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.