• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Condamnatul Christian Gigi Chiru

Christian Gigi Chiru
Din partea partidului ALDE pentru primăria Constanța candidează condamnatul Christian Gigi Chiru. Un om care are multe probleme cu justiția, a fost anchetat pentru mită electorală și nu înțeleg de ce i se mai permite să candideze. Chiar așa de oarbă este justiția? Aparent da, sau e doar un mod de a ieși în evidență. Pe principiul, am dat mită pentru campania electorală și eventual o mai fac o dată.

Bineînțeles, dacă ascultăm partea domnului Christian Gigi Chiru este nevinovat și i se pare normal să candideze și în acest an la mult visatul scaun de primar sau altă funcție prin primărie.

Într-un articol: Simțul de proprietate al constănțenilor scris de mine Christian Gigi Chiru simte nevoie de a se face neînțeles sau de a arăta cum gândește:

„Problema apare cu cei ce au studii medii sau sunt mârlani, asta am dedus eu după ce am parcat timp de un an jumătate mașina pe o stradă destul de aglomerată din Constanța unde sunt tot felul de oameni.” PROBLEMELE APAR LA CEI CA TINE CARE MAI BINE TAC IN LOC SA SCRIE TAMPENII FARA LOGICA SI INTELES. DE UNDE SI PANA UNDE CEI CU STUDII MEDII SUNT IN ACEIASI CATEGORIE CU MARLANII? TU CATE CLASE AI COPCHIL PROST? SI CARE ERA IDEIA ARTICOLULUI? CA TU AI MASINA SI STUDII SUPERIOARE? DE CE NU AI SCRIS CA IL ASCULTI SI PE GUTA, CA SA FIE TACAMUL COMPLET. STII VORBA AIA: NU ESTI PROST DESTUL DACA NU ESTI SI FUDUL!!!

A simțit nevoie de a se băga în seamă inutil, de a-mi adresa ceva injurii și de a apăra o anumită categorie de constănțeni printre care probabil se regăsește.

Un comentariu

  1. Nu e nici prima persoana de genul care incearca sa candideze pentru o functie pe care cu greu si-o poate „permite”, tinand cont de imaginea pe care si-a creat-o. Totusi, poate sa se foloseasca de faptul ca multi oameni sunt naivi atunci cand li se promit lucruri, iar campaniile electorale au schimbat multe alegeri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.