• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Constanța – Open your city

Constanța este un oraș ce trebuie vizitat, un oraș plin de istorie ce trebuie luat la pas și descoperit. Marți, 28 iulie, în cadrul proiectului „Open Your City” Heineken ne-a făcut turul orașului iar ghid a fost George Buhnici. Începând cu Farul de Aterizare din Constanța, locul unde mi-am dorit mereu să urc să văd cum se vede orașul de sus, terminând cu Piața Ovidiu. Piața Ovidiu este piața în care fiecare clădire sau străduță spune o parte din istorie, centrul vechi al Constanței. Am poposit și la Cuibul Reginei din portul Constanța pentru câteva momente, locul unde am discutat la o bere și am admirat portul.

Priveliștea din Farul de Aterizare m-a fascinat și voi vrea să mai urc când va mai fi posibil. Am discutat cu George Buhnici cât de frumos ar fi să punem o cameră web pentru a admira orașul și din fața calculatorului.

Alături de noi pe tot traseul au fost și doi mimi ce au încercat să escaladeze Farul, au dirijat traficul și s-au confruntat cu vântul puternic de pe strada Vântului, cea mai îngustă stradă din Constanța.

Experiența noastră s-a încheiat în Piața Ovidiu, locul unde este amplasat un panou prin intermediul căruia se pot introduce recomandări și pot fi vizualizate recomandările făcute de alte persoane. Se pot face recomandări și online pe pagina oficială de Facebook a proiectului sau pe site-ul Heineken România. O bună ocazie să scoatem în evidență locurile mai puțin cunoscute din acest oraș plin de istorie.

Am fost turist în propriul oraș, mi-am dat seama că știu puține lucruri despre acest oraș și ce multe locuri sunt de văzut.

Heineken-Open-Your-City-Constanta-28 Heineken-Open-Your-City-Constanta-30 Heineken-Open-Your-City-Constanta-32 Heineken-Open-Your-City-Constanta-33 Heineken-Open-Your-City-Constanta-42 Heineken-Open-Your-City-Constanta-46 Heineken-Open-Your-City-Constanta-52 Heineken-Open-Your-City-Constanta-54 Heineken-Open-Your-City-Constanta-55 Heineken-Open-Your-City-Constanta-72 Heineken-Open-Your-City-Constanta-87 Heineken-Open-Your-City-Constanta-91 Heineken-Open-Your-City-Constanta-102 Heineken-Open-Your-City-Constanta-104 Heineken-Open-Your-City-Constanta-108 Heineken-Open-Your-City-Constanta-109

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.