• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

De la condamnați la profitori și neserioși!

Mă uit pe lista celor de la „uimitorul” și „preaslăvitul” partid ALDE. Partid care observ că face colecție de oameni condamnați, corupți și neserioși. Oameni care mint prin CV-uri doar ca să dea bine și să nu le afecteze business-urile.  Iar conturile de facebook au fost periate inainte de campanie, scos oameni din lista de prieteni, șterse postările fără înțeles. Ce să mai… campanie electorală.

Totuși cum aș putea eu să votez pe cineva care știu că a fost condamnat și acum are tupeul să candideze la funcția de primar sau candidați pentru Consiliul Local care își văd doar propriul interes, oameni care nu știu să conducă un business dar apoi un oraș. Coincidența face să cunosc destul de bine câțiva candidați ALDE, cu care mi-am pierdut timpul iar principalul lor scop a fost mereu interesul propriul și tentativa de a da țepe.

ALDE probabil are un profil bine definit al candidatului, pe scurt am putea spune profilul omului căzut din pom, vezi Călin Popescu Tăriceanu:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.