• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Deci se poate dragi jurnalişti

Dan Nica Hitler

În această seară, duminică 10 Octombrie 2010, am fost contactat telefonic de un aşa zis jurnalist de la un ziar din Vrancea. E pentru prima dată, de când am blog, când sunt sunat de un jurnalist ca să îmi dau acordul să îmi fie folosită o imagine realizată de mine. Am rămas plăcut surprins să aud că mi se cere acordul ştiind nenumărate cazuri în blogosfera când s-au luat pozele de pe anumite bloguri și s-au folosit în ziare sau site-uri renumite fără acordul proprietarului.
Mi-a fost cerut acordul pe poză din partea stânga, Dan Nica Hitler, poză pe care am realizat-o acum un an și era postată pe vechiul blog, pentru ce o va folosi jurnalistul respectiv nu ştiu.
Deci se poate dragi jurnalişti să dați un telefon să cereţi acordul pe o poză!

5 Comentarii

  1. Din câte se pare, totul are un început.

  2. Jurnalistul este un fraier pentru ca si-a consumat din credit pentru o nimica toata. Tot ce se publica se consuma!

  3. @phidas: Asta e parerea ta, daca el folosea imaginea respectiva fara ca eu sa stiu si aflam il puteam da foarte frumos in judecata pentru ca eu am poza originala si pot dovedi cine e autorul.

  4. da domnul de ce are numai o mänusä…esti sigur cä poza aceasta nu ai fotografiato de pe o cruce din cimitir

  5. @radu G: Asta e fostul primi-ministru Dan Nica, o mica caricatura facuta de mine, pus ca Hitler

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.