• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Dj şi blogger

Dj şi blogger

În ziua de astăzi mai toţi copiii (copii şi de douăzeci şi ceva de ani) visează să fie Dj sau bloggeri de succes că au auzit ei că nu ştiu ce blogger a făcut foarte mulţi bani, că nu ştiu ce Dj a ajuns celebru şi face foarte mulţi bani. Da, e adevărat dar ei au muncit mult şi ani de zile ca să ajungă cunoscuţi şi sa facă muţi bani, nu e atât de uşor precum pare, trebuie să pui pasiune în ceea ce faci şi să iţi placă la nebunie. Dacă tu iţi faci un blog sau faci un mix cu speranţa să faci ceva bani greşeşti, uneori trece o perioada destul de îndelungată până să ajungi să faci bani.

Visul acesta al copiilor de a deveni Dj sau blogger e cum era acum o perioadă când întrebai fetele ce vor să se facă când se fac mari şi îţi spuneau doctoriţe sau băieţi poliţişti (eu visam să mă fac pensionar 🙂 ). Pentru mine bloggingul vine ca o completare la ceea ce fac, eu nu trăiesc din blog, pentru mine blogul are alt rol decât cel de a scoate bani.

6 Comentarii

  1. pai cred ca ii poti numara pe degete pe cei care traiesc din blog . Cei mai multi traiesc din site-uri ( muzica / filme / download ) , acolo e traficul mare.

  2. @constanteanul: Si din blog castigi dar uneori indirect, eu ma bazez pe castigul indirect nu pe cel direct, nu pot spune ca nu castig si direct dar pentru mine nu e asa relevant castigul direct.

  3. de ce sai faci nu toti suntem asa celebri ca voi doi :))

  4. @bucur: care noi doi?! Eu nu ma consider celebru.

  5. :)) pustiule stiu ca tu castigi ca stii secretele magice .

  6. @Pustiu, sunt foarte multi copii care au radiouri si se cred mari dj si am vazut destulde blogguri de „fitze de copilandru” … cat despre DJ, nu cred ca este o munca usoara, trebe sa ai unele cunostinte in ale domeniului, sa-ti placa, talent, inventivitate şi de ce nu noroc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.