• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Expoziție corpul uman „Our Body” – City Park Mall

Am vizitat astăzi controversata expoziție „Our Body” din City Park Mall. Dacă pe tot parcursul expoziției auzi întrebări precum: „Aia e inima?”, „Ăla e ficatul?” sau „Ăla e penis?”. După o expoziție rămâi cu alte întrebări: Cine a avut tăria să pregătească și să secționeze cadavrele respective? Cine a avut ideea acestei expoziții și de ce?

Expoziția își dorește să te facă să înțelegi corpul uman, să vezi  în detaliu corpul uman. Pe lângă organe expuse în secțiune și corpuri în poziții hilare sunt și câteva panouri informative dar cu siguranță era foarte util un ghid care să explice exponatele și să răspundă la intrebari.

Expoziția în schimb mi se pare foarte utilă studenților la medicină, cu siguranță ei văd din altă perspectivă această controversată expoziție. Daca aveți curiozitatea și tăria puteți merge până pe 15 Octombrie în City Park Mall Constanța între orele: 10:00-22:00.

Mai jos câteva poze din interiorul expoziției:

Un comentariu

  1. După părerea mea, această expoziție este cel puțin șocantă, nu ar trebui să mergi acolo cu copii, dar te face să te întrebi cum să-ți păstrezi corpul sănătos, mai ales când vine vorba de mușchi. Știm că exercițiile fizice și dieta pot fi folosite pentru a-i ajuta pe oameni să-și mențină masa musculară și capacitatea fizică. Dar o mai bună înțelegere a motivelor pentru care pierderea de masă musculară apare odată cu îmbătrânirea ar ajuta la crearea, de exemplu, a unor medicamente farmacologice https://liki24.ro/search/sanador/ care permit persoanelor în vârstă să rămână active fizic mai mult timp

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.