• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Fryday AFTER WORK

Fryday comes to Constanta
Agenția Kool Media vă invită să luați parte la evenimentul de networking FRYDAY AFTER WORK, ce va avea loc vineri, 8 iulie 2016, între orele 18:30 și 22:30, la restaurant Le Premier, Constanța.

Fryday AfterWork este un concept internațional de evenimente de networking, care reunește oameni de afaceri, top și middle management, într-o atmosferă relaxată, în locații de top: hoteluri sau restaurante, cu scopul de a socializa și a forma viitoare parteneriate, sau prietenii.

Comunitatea internațională de networking, Fryday organizează întâlniri și în România. Grupul Fryday Bucharest de pe Facebook se remarcă cu peste 1300 membri iar cel de pe LinkedIn peste 450 și peste 200 pe Meetup.

în București, grupul Fryday are astfel de întâlniri în mod regulat, întâlniri care s-au reluat în ianuarie 2016. Cele 9 evenimente de anul acesta au fost la Hilton, Mercure, Radisson, Sofa, Red Angus, Novotel, Marriott, Sheraton și Radisson. La fiecare întâlnire au fost în jur de 50-60 de participanți, ceea ce oferă prilejul unui networking de calitate.

Despre formatul evenimentului:

  1. Primirea invitaților începe cu ora 18:30 – accesul la eveniment se face pe bază de intrare în valoare de 35 lei, fiecare invitat primeste un Card Fryday, cu care isi ia prima bautura, free.
  2. Urmeaza momentul prezentărilor la ora 19:15-19:30 se face un „tur de microfon”, se prezintă partenerii la eveniment (fiecare are câteva minute pentru a prezenta produsele / serviciile oferite ca premii), apoi fiecare participant spune cine este și cu ce se ocupă. Această etapă este importantă pentru stabilirea intereselor, pentru networking.
  3. Tombola – extragere premii:19:30 – realizată cu sprijinul partenerilor noștri. Premiile constau în 3 cutii a câte 2 sticle de vin, voucher la SPA, voucher pentru o cina romantica, pachete masaj ș.a
  4. Partea de entertainment va fi asigurată de Cristiana Radu printr-un recital (cafe-concert, jazz).
  5. Freestyle Networking și poze – până la orele 22:00 – 22:30.

Înscrierile se fac pe mail, trimițând datele de contact la adresa: [email protected]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.