• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Hai la City Park Mall Constanţa să plăteşti factura RAJA!

City park ConstantaPentru constănţenii ce nu ştiu, RAJA a deschis o caserie în incinta mall-ului City Park la etajul doi, Sky Level. Pe lângă faptul că mi se pare foarte penibil să faci caserii sau birouri intr-un mall am auzit că e posibil să se multe şi o secţie de poliţie în mall, mai penibil de atât nici ca s-ar putea. Şi asta se întâmplă datorită lăcomiei conducerii City Park care pentru un metru pătrat se percepe o taxă de 80 de Euro pe lună şi a planului de constructie prost gândit dar şi promovarea proastă a firmelor care işi desfăşurau activitatea la nivelul doi, Sky Level. Firme ce au dat faliment fie s-au retras şi au căutat spaţii în alte locuri, în acest moment rămânând doar vreo trei-patru firme care au mai rezistat şi care mai au treabă cu ceea ce înseamnă mall restul sunt diferite firme sau agentii care nu ar trebui să fie acolo.

Pentru că acel nivel nu merge cum trebuie sunt sigur că sunt nişte interese la mijloc, nişte combinaţii prin care să se încerce valorificarea acelui spaţiu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.