• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Îmbrățișări gratuite pe străzile Constanței

Dacă mâine, 15 Mai, întâmplător te vei afla prin zona City Park Mall din Constanța și cineva deschide brațele pentru a te îmbrățișa nu te speria, zâmbește! Se dă startul campanie de îmbrățișări gratuite „Dăruiește un zâmbet” ce se va desfășura stradal și va incepe mâine la ora 13.00, în stația de autobuz de la City Park.

„Se spune că, de fiecare dată când îmbrățișam călduros pe cineva, câștigam o zi de viață în plus. Așadar, te rog îmbrățișează-mă acum!” (Paulo Coelho), este motto-ul sub care se va da startul îmbrățișărilor.

La campanie poate participa oricine

Campania „Free Hugs” a fost inițiată în anul 2004, de un bărbat australian, cunoscut sub pseudonimul Juan Mann. În scurt timp, îmbrățișări gratuite au fost oferite oamenilor din toată lumea.

imbratisari gratuite

Un comentariu

  1. Iti multumesc!!!! Va astept azi pe toti sa ne imbratisam!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.