• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Importanța GPS-ului

Importanța GPS-ului

Săptămâna trecută am ajuns prin București cu ceva treburi, nimic ieșit din comun doar că eu nu prea cunosc Bucureștiul. Cunosc doar bulevardele principale și câteva zone, de cele mai multe ori folosesc GPS-ul pentru a ajunge dintr-un loc în altul. Doar că de această dată aveam telefonul spart, am scris aici. Un GPS îmi era de mare ajutor mai ales că mi-am dat seama de problemă fix la intrare în București iar eu trebuia să ajung în zona gării. Am reușit cu greu sa ajung în zona gării folosind un telefon al unui prieten. Pe zi să spunem că am reușit să mă descurc folosind telefonul prietenului dar pe seară a trebuit să merg spre Ploiești, am vrut să merg pe autostradă doar că nu m-am orientat prea bine și la ieșire din București am apucat pe drumul vechi. Nu a fost o problemă prea mare, până la urmă am ajuns la destinație.

A doua zi a trebuit să mă întorc în București, tot în zona gării, deja memorasem puțin drumul și ajutat de indicatoare am ajuns unde trebuia. După-amiază a trebuit să plec spre Constanța, provocarea să ies din București fără sa folosesc GPS-ul folosind doar indicatoarele de orientare. Și am reușit, există destule indicatoare prin București care îți indică în ce direcție să mergi pentru a ajunge pe Autostrada Soarelui A2.
Acum îi înțeleg pe turiștii care ajung în Constanța și tot întreabă cum pot ajunge pe autostradă, Constanță are un sistem de indicatoare de orientare aproape inexistent. De acum cu siguranță voi purta după mine, mai ales când plec la București, un al doilea telefon.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.