• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Incaltaminte sport de la ZorileStore.ro in 5 zile

Luni, am gasit si eu o pereche de incaltari sport Puma care sa imi placa si care sa imi satisfaca mofturile si pretentiile mele: sa fie cusuti, sa fie din piele, sa fie negri etc.

I-am gasit la ZorileStore.ro, am avut incredere in ei si am comandat, dupa cateva minute dupa ce am pus comanda ma suna o duduie sa confirm comanda si sa imi spuna ca ii voi primi miercuri. Zic! bine, cu toate ca pe site ei se lauda ca produsele se livreza in 24 ore.

Trece miercuri, nimic. Imi zic poate s-a intamplat ceva pe la ei si nu i-au pus la curier, poate s-a intamplat ceva cu curierul, lasa ca vin maine sigur. Azi, astept si astept si nimic. Pe la 16:30 pun mana pe telefon si ii sun, le explic de comanda mea data luni ce trebuia sa ajunga miercuri. La care duduia imi zice, e imposibil sa nu fi ajuns si verifica isi intreaba si colegii. Revine cu un telefon si imi spune ca isi cere scuze dar colegii ei au uitat de colet. Pe moment m-am gandit sa ii spun sa nu mai trimita nimic, dar am zis lasa sa trimita si poate ma fac si eu maine ca am uitat ca ar trebui sa am bani la mine pentru incaltarile comandate si sa faca retur coletul, bineinteles pierdere pentru ei.

Imi plac foarte mult cum unele magazine online isi dau cu stangul in dreptul si apoi se plang ca afacerile cu magazine online nu merg. Cum sa mearga daca tu tratezi clientii cu ingnoranta si nu le acorzi atentie?

Un comentariu

  1. Sa vezi la bravosport.ro ca am comandat de 3 saptamani si nu mi-a ajuns inca ceea ce am comandat. Prima oara a durat 2 saptamani sa-mi ajunga comanda, a doua 3. Data viitoare imi iau un avans de o luna ca sa comand ceva de la ei 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.