• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Intuneric de la Radu Mazare!

constanta in intuneric Pentru a doua seara consecutiv puteam sa ma intalnesc cu Chuck Norris si sa fiu luat la bataie pentru ca nu l-am recunoscut sau sa ma impiedic de mazare pentru in orasul minunat unde locuiesc, Constanta, in cartierul unde locuiesc si unde la cateva strazi de strada pe care stau isi au resedinta „oamenii cinstiti”. Mascaricul Radu Stefan Mazare nu avea destui bani pentru costumele mirobolante de salvamar si a decis sa faca ceva economie lasand pe intuneric cateva cartiere ale constantei mai de la periferie ca doar nu era sa lase centrul orasului sau Mamaia fara iluminat public. Nu? Parca am fi in epoca de piatra si trebuie sa mergem la somn o data cu gainile nu cumva sa ne prinda bezna pe strazi.
Ganditi-va ca doar intr-o singura noapte, din auzite de la vecini, s-au spart patru masini si altele doua s-au ales cu cauciucurile taiate.

Acum sa imi fie cu iertare daca Dorel s-a impiedicat si a scos iluminatul public din priza iar echipa de intervenie a fost prea ocupata cu scosul lichidelor din sticla, ca doar le televizor spunea a se consuma minim 2L de lichid pe zi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.