• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Irakul mai sigur decât România

IrakCu toate că în Irak este război, arme, terorişti şi bombe ce stau la orice pas să explodeze eu îmi doresc să vizitez Irak-ul chiar şi în asemenea situaţi. Ştiu că unora o să vi se para o mare nebunie sau nu, dar consider că Irakul este chiar mai sigur decât România şi nu sunt singurul care gândeşte la fel. În cartier, la un bloc vecin de unde stau eu, stă un militar ce merge periodic în Irak în misiune pe lângă faptul că ne-a zis fel şi fel de intâmplări unele cu final sângeros, altele mai sadice şi unele amuzante după ce ne-a spus o intâmplare cu o explozie noi, cei care eram pe acolo, l-am şi întrebat de ce te mai duci, nu iţi este frică că nu te mai întorci?

Răspunsul chiar ne-a pus semne de întrebare, pe lângă banii pe care îi primeşte el consideră că şansele să scape cu viată din Irak sunt mai mari decât în momentul în care iese cu maşina pe străzile din Romania, dacă în Irak mergi cu grijă pentru că nu ştii pe unde calci iar şansele să calci pe o bombă sunt mai mici decât şansele ca un idiot în România să dea cu maşina peste tine, el a argumentat că mai puţine persoane mor în război în Irak decât în accidente în România.

Din păcate situaţia mea financiară nu îmi perimite să merg in Irak în acest moment dar nu îmi rămâne decât să fac promisiunea pentru mine că într-un viitor voi merge. Vreau să merg în Irak pentru experienţa mea personală, pentru a vizita acele locuri minunate care au mai rămas în urma războiului şi pe care nu le poţi vedea în altă parte.

4 Comentarii

  1. Dau exemplu dintr-un joc, mai exact COD 2 Modern Warfare, unde Irakul a fost reprodus in procent de 80%, si ce am mai vazut pe google maps, o sa ramai uimit cat de inaintat fata de noi, cel putin ca infrastructura, poate fi de ROMANIA NOASTRA! Fie ca zidurile blocurilor lor sunt ciuruite de bombe sau gloante, tot cel putin ca infrastructura.. ne depasesc..

  2. @Munteanu Eusebiu: Stiu ca la nivel de infrastructura sunt cu mult inainte, dar ceea ce ma fascineaza pe mine sunt acel locuri, peisaje si culrura lor.

  3. Cultura lor, este una islamica.. multa carte nu stiu, decat ca un coran le spune sa ucida in stanga si dreapta intr-un razboi numit „razboiul sfant” .. nu inteleg ce te-ar putea fascina inafara de violenta..

  4. @Munteanu Eusebiu: cultura nu inseamna numai religie 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.