• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Jerry’s Pizza Constanța

Jerry’s Pizza Constanța

Jerry’s Pizza, un lanț de pizzerii deschise în mai multe locații din România, în Constanța au venit de puțin timp. Nu am mâncat din alte locații de-ale lor din țară până acum ca să fac o comparație dacă variază calitatea de la o locație la alta. În Constanța principalul lor atu este livrarea rapidă.

Comanda

Au un site care nu este foarte bine pus la punct dar este destul de ușor de navigat și găsești destul de ușor ceea ce vrei să comanzi, produsele sunt însoțite de poze și descriere. Pe lângă site au și aplicație pentru telefoane cu iOS si Android, în aplicație sunt prezentate produsele disponibile pentru comandă într-un mod destul de intuitiv. Din aplicație se pot efectua comenzi, la prima comandă dată din aplicație ești sunat pentru a confirma comanda. La următoarele comenzi pur și simplu te trezești cu mâncarea la ușă.
Au și număr de telefon pentru comenzi, un număr de telefon național, suni într-un call-center la București pentru a da o comanda la Constanța.

Livrarea

Livrarea se face destul de rapid, în Constanța livrează pe scuter. De cele mai multe ori se încadrează în timpul comunicat la telefon de 30 sau 40 minute iar dacă se întâmplă să întârzie nu întârzie cu mai mult de 5-10 minute și asta probabil din cauza traficului.

Mâncarea

Eu am încercat de la ei pizza, calzone și mai toate preparatele cu pui. Personal, pizza de la ei nu mi s-a părut extraordinară. Am mâncat pizza mult mai bună de la alte pizzerii din Constanța. Prețurile sunt puțin cam mari pentru ceea ce oferă mai ales că în Constanța găsești pizza mult mai bună la un preț mai mic.

Concluzia

Pentru livrarea rapidă dar și pentru faptul că poți comanda din aplicația de mobil destul de ușor și rapid, merită. Partea cu aplicația îmi place mult mai ales atunci când ești într-o ședință ceva și nu poți vorbi la telefon și vrei sa mănânci ceva când termini ședința.
Legat de pizza, este doar o părere personală, poate vouă vă place.

Un comentariu

  1. Niste anonimi, prin marketingul lor si produsele slabe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.