• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Laurette se folosește de vocea unei constănțence

„Se folosește” e prea frumos spus iar cuvântul fură nu se potrivește contextului: Laurette „fură” vocea unei constănțence. Complici la furt sunt și cei de la studioul de înregistrări MAAN MUSIC STUDIO sau cum se mai numește acum studioul. Studioul este condus de Marcel Prodan și Andrei Nemirschi. Cei doi au fost implicați și într-un scandal cu Alexandra Stan. De furtul vocii se pare că s-au ocupat doi angajați Florin Balcan și Sorin Marinaș.

Vocea furată îi aparține Ramonei Stamate, constănțeanca a participat în 2013 la X Factor unde a primit trei de DA la preselecții. Ramona Stamate a avut o tentativă de colaborare în primăvara anului 2014 cu Andrei Prodan, a înregistrat câteva piese pentru vocea a doua, vocea secundară dar și o piesă proprie. Datorită contractului riguros impus, Ramona Stamate a refuzat să continue colaborarea.

Se pare că Laurette a colaborat cu cei doi, Florin Balcan și Sorin Marinaș în realizarea piesei Regrete. Piesă în care se poate auzi vocea Ramonei Stamate ca voce principală. Nu poate fi vorba de coincidență atât timp cât tu colaborezi fix cu același studio, aceeași oameni.

Cât de „oaie” poți fi să te folosești de vocea altei persoane pentru a face muzică? Să înțelegem că vocea ta este de căcat și trebuie să te folosești de vocea cuiva pentru a „cânta”? Să nu mai spunem că nu are dicție și abia vorbește corect românește.

Știu că în industria muzicală se practică folosirea vocii unei alte persoane dar persoana respectivă are un contract, este plătită pentru așa ceva. În schimb Laurette face pe victima, că ea nu știe nimic. Dacă ar fi avut voce și ținea ca vocea ei să fie auzită ar fi sesizat că vocea nu-i aparține și i-ar fi luat la întrebări pe producători. În România sunt foarte puține vedete care au voce și sunt capabile să urce pe scenă să cânte live, Laurette nu se numără printre acestea.

Un comentariu

  1. Tare se mai crede urata asta afro-romanca, de are ca argument principal faptul ca aceasta fosta concurenta isi face pe spatele ei, reclama. Penibil!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.