• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Sa le fac concurenta?

Sa le fac concurenta?

Eu stau ceva mai aproape de o biserica, biserica ce a inceput sa faca cam mult zgomot in ultima perioada. Pe mine unul nu ma intereseaza sa ascult nu stiu ce slujba de la cateva sute de metri, nu ma intereseaza. Sa sun la 112 cred ca o sa ma creada nebun, la fel cum ma vor crede si unii de pe aici spunand ce am cu biserica. Nu am nimic dar sa isi vada de treaba ei, popi sa isi vada de slujba lor dar fara sa ma deranjeze pe mine folosind nu stiu ce dracovenie de sistem audio ca sa aud si eu de acasa slujba.

Asa as putea si eu sa imi cumpar acest sistem audio de la Logitech Z906 si sa o fac pe ecoul sau in timp ce ei au sluzba eu sa scot boxele pe fereastra si sa ascult muzica cu B.U.G. Mafia la maxim. Dar cu siguranta nu rezolv nimic, concurenta pe astea nu-i omoara!

Dar totusi eu nu inteleg un lucru de ce folosesc sistem audio, nu erau ei anti tehnologie, anti facebook, anti carduri, anti internet? De ce folosesc sistem de amplificare? Sa atraga mai multi fraieri?

4 Comentarii

 1. Salut
  Uite o incercare de a face blogosfera din Constanta sa conteze.
  http://cristi.mirea.eu/2012/11/care-este-cel-mai-bun-blog-din-constanta-in-2012/
  Esti si tu pe lista.

 2. […] superbe din Constanta vazuta de sus.N-are distinctie dar are umor.Suparare mare pe bisericosi de dau boxele la maxim.Hater doar de dragu de-a fi hater. Cand exagerea e la ea acasa.Cu grija, sa nu-i stricam moralul, […]

 3. Adevarul este ca nu precizeaza nicaieri in biblie ca trebuie sa aibe popa sistem audio(ca sa nu mai vorbesc de altele)
  Insa cu toate astea si tu dreptate, ai si tu dreptul la liniste…

 4. Eu nu sunt de acord cu montatul astfel de sisteme audio in spatii publice , mai ales daca ele nu respecta legea , iar pentru restaurente legea e aspra iar pentru aceste biserici ca sunt spatii de cult nu se aplica deloc .Asta e Romania !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.