• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Legendary Steak Pub

Legendary Steak Pub

Legendary Steak Pub cunoscut în Constanța ca localul cu coaste la metru dar și locul unde se mănâncă scoici foarte bune. În acest weekend am ajuns și eu la Legendary Steak Pub cu intenția de a testa coastele la metru doar că am ajuns să testez alte bunătăți și să las testatul coastelor la metru pentru altă dată.

Este un local relativ micuț dar cu o atmosferă foarte plăcută și primitoare.  Meniul este unul ceva mai special, la fiecare categorie conține câte o afirmație. Mi-a rămas totuși  în cap una: „Înghețata este minunată! Păcat că nu este ilegală„.
Prețurile sunt decente și ai la dispoziție o gamă destul de variată de preparate: burger, scoici, coaste, preparate din carne de pasare, pește sau porc.

Pe pagina lor de Facebook: Legendary Steak Pub sunt promovate diferite evenimente sau meniuri: Duminica Scoicilor (Scoici cât cuprinde, un pahar de vin bonus, totul la 35 de lei!) sau meniu la 11 lei (sandwich, cafea și apă/suc)

Rămâne să revin să testez coastele la metru dar și alte preparate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.