• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Let’s Do It Romania caută voluntari la mare

Let’s Do It Romania caută voluntari la mare

Echipa “Let’s Do It, Romania!”, care şi-a propus să cureţe ţara de gunoaie pe 25 Septembrie, are nevoie de ajutorul voluntarilor din judeţul Constanţa.
Proiectul a pornit de la ideea unui estonian care, în 2008, a mobilizat 50.000 de oameni pentru curăţenia generală în ţară. Aşa s-a născut mişcarea internaţională Let’s Do It. Dacă România reuşeşte să cureţe arealele naturale, va fi cea mai mare ţară din Europa care a realizat cu succesul proiectul.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie.

Ce mai e de facut?

Trebuie sa te înscrii pe site-ul www.letsdoitromania.ro până cel târziu 10 septembrie, pentru ca organizatorii să creeze echipele de acțiune. Te poți înregistra cu o echipa și poti fi persoana de contact sau ca membru in cadrul unei echipe deja înregistrată de o persoana de contact, folosind codul echipei (obtinut de la persoana de contact a acesteia).

E important de știut ca membrii echipelor înscrise pentru acțiunea de curatenie pot avea vârsta sub 18 ani, însă aceștia vor trebui să prezinte pe 25 septembrie o declarație semnată de un părinte / tutore legal prin care acesta este de acord cu participarea respectivei persoane la activitățile de curățenie.

5 Comentarii

  1. Foarte bine! Ar trebui sa fie in toate judetele, nu doar in Costanta:|

  2. @Lucius: pai cam e in toate judetele

  3. Văd aceasta ca fiind o inițiativă foarte bună, din păcate sunt plecat din țară în perioada imediat următoare. Oricum succes la curățenie !

    PS: Ți-am trimis un mail, aștept răspunsul tau !

  4. eu am fost cu scoala sa facem curat … 😀

  5. La mai multe proiecte de genul asta. Asa ajungem si noi pe harta Europei cu ceva pozitiv.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.