• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Lucruri ce se repară singure

lucurile se repara singureDe câte ori nu vi s-a întâmplat să vi strice câte ceva prin casă: televizor, laptop, imprimantă, calculator, mașină de spălat etc. Nervi, înjurături, încercări disperate de a analiza situați și de a-ți da seama de ce nu mai funcționează mai ales că ieri sau cu câteva minute în urmă funcționa perfect  aparatul respectiv.
Până la urmă cedezi nervos și îți bagi picioarele în el de aparat și îți vezi de alte treburi ca peste câteva zile sau minute într-o ultimă încercare pașnică și pasivă sau din greșeală dai să mai folosești aparatul respectiv și ca prin minune funcționează. Nu mai spun de momentele în care cedezi nervos și pleci de lângă aparat și vine o altă persoană și încercă sa folosească aparatul respectiv în mod normal fără să-i facă ceva deosebit și să funcționeze în parametri normali iar tu să rămâi uimit și repetând „Cum că mai devreme nu funcționa, ce i-ai făcut?!”

Cu siguranță ai întâmpinat situații de acest gen, eu m-am obișnuit cu asemenea situații, iau o pauză mă calmez eventual scot și aparatul din priză și îi ofer o pauză. Merg pe ideea că și aparatele mai obosesc și au nevoie de pauze nu doar oamenii. Sau poate se repară singure!

Da, tehnologia a avansat atât de mult în cât s-a ajuns să se repare singure dar mă îndoiesc că tableta mea sau mașina de spălat este capabila să se repare singură.

S-au inventat cipuri ce se repară singure, plastic ce se repară singur dar și avioane ce se repară singure. Acum nu vă gândiți dacă un avion rămâne fără o aripă ii crește o alta. Nu, își repară micile probleme de sistem dar cine știe poate în viitor v-om avea și străzi ce se repară singure.

 

4 Comentarii

 1. Vreau o inimă ce se repară singură!

 2. @joe: Acum depinde la ce fel de „reparare” te referi. Cica s-ar putea repara: http://ziarullumina.ro/sanatate/inima-s-ar-putea-repara-singura

 3. unele lucruri se repara pur si simplu de la sine..

 4. vorniceni news
  vorniceni news
  14 iul. 2013 17:32

  🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.