• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

A doua bicicletă!

Prima mea bicicletă a fost un mountain bike, o bicicleta destul de grea și mare pentru vârsta mea nu mai spun faptul că toată ziua reparam la ea. Argintie, cu 21 de viteze pe ea m-am perfecționat în a merge pe bicicletă. Cu o mână, fără mâini, dar și cu capul spart am mers mii de kilometri. Da, am avut și un accident destul de serios cu bicicleta respectivă în care am intrat cu capul într-un stâlp de electricitate, stat prin spital câteva zile bune. În urma accidentului bicicleta a rămas întreagă, eu am rămas cu cicatrice vizibila și acum pe frunte.

bicicleta DHSA doua bicicletă a fost un DHS roșu cu 18 viteze, suspensie. O bicicleta foarte pe placul meu datorită formei cadrului. Încă din prima zi a achiziționării am parcurs 50 kilometri. Bicicletă cu care am făcut foarte multe drumuri și nu am avut probleme serioase. A rezistat cu brio la drumurile de țară.

Acum vreau iar să îmi cumpăr bicicletă, tot un DHS și același model am și găsit-o pe site-ul producătorului. Dar acum am o problemă, stau la bloc și nu am nici o soluție de depozitare decât pe scară, blocul are interfon. În locul în care stau nu au fost probleme cu furturi până acum dar parcă nu vreau să fiu eu primul ce dă startul. Ideea e că nu vreau să merg pe bicicletă zi de zi, vreau sa merg doar în weekend câteva ore bune și ar trebui să găsesc un spațiu de depozitare și nici nu vreau ca vecinii mei să se împiedice de ea pe scara blocului.

De mers pe bicicletă îmi place foarte mult și îmi luam bicicletă de foarte mult timp dar mă gândesc că nu am unde să o depozitez, încă mă gândesc la soluții.

 

 

4 Comentarii

  1. Inchiriaza-ti de la iVelo atunci.

  2. spatiu pe balcon nu ai?

  3. @anonim: Nu prea, dar cred ca imi voi face.

  4. sa stii ca eu aveam o semi cursiera si am fost cel mai atasat de asta.
    e o placere sa pedalezi kilometri intregi.
    recomand tuturor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.