• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Mă chinui să plătesc o amărâtă de taxă

ovidiusSe pare că universitaţii Ovidius din Constanţa nu îi place să ia banii de la mine. Spun asta pentru că de când a început facultatea am încercat să îmi plătesc amărâta aia de taxă în valoare de 2300 Lei de trei ori, adică tot eu dau banii şi tot eu trebuie să ma chinui să o plătesc. De fiecare dată când mă duc să plătesc taxa sunt amânat de fiecare dată pe diferite motive: nu poţi plăti taxa acum că nu s-au încheiat mediile şi poate intri la fără taxa (slabe şanse) vino după data de 5 Octombrie, vino după data de 20 Octombrie că nu au fost introduşi studenţii în sistem şi nu putem încasa şi tot aşa sunt amânat de fiecare dată. Pe lângă faptul că îmi pierd din timpul meu mergând pe la secretariat pentru a întreba când îmi pot plăti şi eu taxa mai sunt călcat şi in picioare de zdrenţele alea de secretare care mai au puţin şi îmi dau şi una că am îndrăznit să le deranjez de la discuţii sau de la cafea.

Şi mă lămureşte şi pe mine cineva dacă plătesc taxa pe tot anul mi se dă şi mie o reducere că incompetentele de secretare nu au fost în stare să îmi răspundă la această întrebare, erau prea ocupate cu băutul cafelei de dimineaţă.

18 Comentarii

 1. Nu cred că beneficezi de nimic special. În orice caz, pe fratele meu l-au amanat până pe 1 noiembrie, pentru că nu s-au făcut încă înscrierile în anul II, chiar dacă a început :))

 2. @Daniel Roşca: da eu ieri am depus cererea de inscriere in anul II

 3. nu mai plati dai in plm :))))

 4. Fa si tu doua hartii catre decan si rector, cu intrebarea :Cand poti plati taxa si daca se face vreo reducere . In final scrii ca astepti raspunsul conform legii in cel mult 30 de zile .

  Sigur ii pui nitel in zdruncin .

 5. @BILETE DE AVION: Buna idee, incercam si luni sa platim taxa daca nu merge nici luni trecem la aceasta metoda.

 6. Eu zic ca ar trebui sa o aplici pentru a-i baga deja in stress . Secretarele din Universitatea Ovidius sunt surori intre ele . Tu nu stii asta ? E dovedit stiintific .

 7. taxa poti sa o platesti pana pe 21 noiembrie … so where’s the rush? 😛

 8. @jull: cred ca ma duc maine sa o platesc, sper sa reusesc sa ajung.

 9. cat despre reducere nu cred ca exista sanse … si stai linistit ca eu am stat acolo 10 minute ca sa isi ridice una curu’ de pe scaun sa imi ia cererea … si foarte indignata ca am indraznit sa o deranjez din ascultat muzica mi’a luat foaia si mi-a trantit-o pe acolo … asa ca nu te mai duce de 1000 de ori sa incerci sa platesti taxa … sfatu meu e sa te duci prin noiembrie 😛

 10. @jull: vreau sa imi mai iau o grija de pe cap, sa nu stau la cozile alea Kilometrice prin noiembrie si sa imi fac si mai multi nervi cu martaloagele alea de la caserie.

 11. @jull: Sa stii ca am reusit astazi sa platesc afurisita aia de taxa.

 12. @ pustiu …ti-au facut vreo reducere ?si eu vreau sa o platesc integral

 13. @alina: nu, nu au facut nici o reducere, daca le zici de reducere e ca si cum le-ai spune ceva de mama.

 14. multumesc muult pt raspuns …eu anul trecut cand am intrebat`o pe aia de la casierie mi`a spus ca sa merg la contabilitate ca s-ar putea sa primesc vreo reducere pentru ca ei percep penalizari…dar nu m-am dus…in fine…si eu am patit la fel ca tn..m-am dus pe 10 octombrie cred sa platesc taxa am scos si banii degeaba de pe card ca sa-mi spuna aia de la caserie ca nu se poate ca poate trec la fara taxa…ceea ce nu se poate ca sunt deja la o facultatela fara taxa:)):)) da in fine..

 15. Eu am terminat facultatea de Balneo-fizio-kinetoterapie si recuperare medicala si a trecut un an de cand trebuia sa primesc dioploma si nu mi-o mai dau inventand tot felul de pretexte, iar colegele mele patesc acelasi lucru. Niste nesimtit si nesuferiti!!!! ce se poaet face oare?

 16. am si eu o intrebare ,am trecut anul 3 ,insa pe anul 2 nu am platit taxa,stiti kmva dak pot ingeta anul?sau sa intrerup ceva de genul?

 17. va rog frumos dak imi puteti spune ceva concret k as avea nevoie si de diploma de bac care o am la fac in original.

 18. @geo: nu te putem lamuri cu aceste informatii, eu pesonal mi-am platit mereu taxele la timp si nu am avut probleme de genul. Cel mai bine e sa suni la secretariat sa intrebi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.