• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Maritimo Shopping Center deschide sezonul cumpărăturilor cu stil!

Au mai rămas câteva zile până la inaugurarea celui mai mare centru comercial din Constanța, care își va deschide porțile pentru vizitatori începând de vineri, 28 octombrie 2011. Inaugurarea va fi sărbătorită timp de trei zile, de vineri până duminică, timp în care vizitatorii vor avea parte de surprize plăcute și momente de neuitat, care vor transforma cumpărăturile într-o experiență unică.

Printre surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru primele trei zile de la deschidere se numără demonstrații de freestyle sau salsa și lecții de dans alături de Willmark Dance Academy karaoke, sesiuni de make-up, servicii medicale sau de înfrumusețare gratuite, gimnastică aerobică și spectacole pentru copii.

Astfel, vineri, 28 octombrie se vor deschide porțile Maritimo, iar copiii vor fi întâmpinați de numeroase mascote și vor avea parte de un program dedicat ce va include face-painting. Seara, de la ora 20:00, Willmark Dance Academy va oferi un show interactiv de dansuri latino, precum salsa, merengue, rueda, bachata ori dansuri de grup. Pe parcursul celor trei zile doamnele vor putea beneficia de demonstrații cu aparate ultraperformante pentru servicii medicale de înfrumusețare și sesiuni de make-up. De asemenea, vizitatorii vor putea utiliza consolele Wii puse la dispoziție de organizatori de vineri până duminică.

Pe parcursul următoarelor zile Maritimo Shopping Center continuă sărbătoarea pentru cei care îi vor păși pragul. Sâmbătă vor fi reprezentații de scrimă, gimnastică aerobică pentru copii și programe speciale de muzică. Duminică aceste programe vor continua, ultima zi inaugurală fiind încununată cu emoții pentru participanții la Marea Tombolă Maritimo care vor afla, la ora 17:00, câștigătorul marelui premiu, un autoturism Mercedes C Klasse.

Deschiderea Maritimo Shopping Center, una dintre cele mai așteptate din România, vine în urma unei investiții de peste 100 milioane de euro. Situat într-o zonă ușor accesibilă, pe bulevardul Aurel Vlaicu și având o suprafață de peste 50.000 de metri pătrați, centrul va găzdui peste 130 de magazine ale unor branduri internaționale precum C&A, H&M, Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, New Yorker, Peek&Cloppenburg și Zara. Constănțenii vor avea la dispoziție și o serie de facilități pentru petrecerea timpului liber: un cinematograf multiplex Cinema City cu opt săli, care se va deschide în primăvara anului 2012, cafenele, restaurante, primul centru de squash din municipiul Constanța, un centru fitness, precum și locuri de joacă pentru copii. Parcarea generoasă cu peste 2.200 de locuri va asigura accesul facil și confortabil pentru locuitorii din regiunea Constanța și pentru turiști.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.