• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Meserie!

Meserie! Un entuziast depune toate eforturile ca francezii să fie de acord să zgândărim mormântul lui Brâncuși și să-i aducem oasele în țară! Da’ mă poate lămuri și pe mine cineva care-i ideea și urgența? Da’ poate ca omu’ ăla (Brâncuși) n-ar fi vrut asta, că România l-a scuipat în gură, acolo și-a găsit recunoașterea! Sau poate că nu sunt suficiente moaște de pupat în țară și vrem să mai aducem una, doar pentru snobii intelectuali. Poate că trecem mai ușor criza sau vrea și entuziastul ăsta să-l bage cineva în seamă?

2 Comentarii

  1. Daca nu a fost ingropat aici in tara, cu siguranta nici nu a vrut sa fie aici in tara asa nu inteleg nici eu care e agitatia. De ce nu il lasa pe saracu Brancusi sa se odihneasca in pace?

  2. @Dli: Mai vor romani niste moaste de lins, cred.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.